01.08.2016

Søger rejsetips: Berlin

Torsdag smutter jeg til Berlin, i en forlænget weekend med Frej - og har allerede nærstuderet min lommerejseguide. Vi overvejer blandt andet:
- Holocaust mindesmærket
- Brandenburger tor
- Naturhistorisk museum
- Checkpoint Charlie

Har I et par gode rejsetips, steder vi skal se og opleve - og særligt: gode steder at spise? 


4 kommentarer:

 1. I skal se jødemonumentet, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie - disse kan alle ses på samme dag. Ved siden af checkpoint Charlie ligger DDR museet - det er virkelig et spændende museum!
  Vi var også på kanalrundfart en dag - det var super hyggeligt og noget jeg vil anbefale! Ellers anbefaler jeg selvfølgelig Berlin muren! Vi tog en bus ud (kør i bus rundt - det koster ingenting og man kan kører på samme bilet hele dagen. Gælder desuden også til tog) busserne kører hele tiden.

  Alexanderplatz er også er besøg værd. Her ligger mange gode butikker og især Primark er værd at anbefale (men pas på, jeg brugte 3 timer derinde - stakkels Birk) :-D

  Hvis I har brug for at sole/slappe af kan I tage en tur i parken, der er virkelig lækkert! (Og så sælger de lækre frugtblandinger på Alexanderplatz som man kan tage med)!

  Der er gode sushi restauranter i Berlin til billige penge og ellers vil jeg anbefale Block House - de lækre de lækreste steaks - mums!

  SvarSlet
 2. Glæd dig! Jeg bor i Berlin og det er så lækkert! Ud over de ting Stine siger - som jeg er helt enig i. Synes jeg parken der hedder "Lustgarden" er så smuk! Omringet af fantastiske bygninger! Berlins "abandoned places" er også værd at gå på jagt efter! Der er mange forskellige, fra sygehus, togstation, lufthavn og endda en forlystelsespark der bare er blevet efterladt. Forlystelsesparken skal man dog være obs på at der kan gå vagter som smider en ud. Men den forladte lufthavn "Tempelhofs" er frit åben og der skulle også gerne være mulighed for at købe noget mad.
  Hvis du ikke har noget i mod at tage helt ud i udkanten så vil jeg anbefale "Gärten der Welt" - Google det, det kan ikke beskrives! Så flot!
  KaDeWe er oplagt - Europas største shoppingcenter.
  Et MUST er Bagyard! En virkelig hyggelig og lækker restaurant på budapeststraße! Det er virkelig min yndlings! ���� de laver lækre "bags" hvilket er en slags burgere, bare meget mere lækker! (Ligger tæt på KaDeWe)
  Der er meget mere! Skriv endelig :)

  SvarSlet
 3. Og by the way, hvis I skal se noget af muren, vil jeg helt klart anbefale ved Warschauer straße. Det hedder East Side Gallery. De andre steder muren stadig står er en smule kedeligt.

  SvarSlet
 4. Beautiful photos! Great blog ♥

  xoxo,
  www.giustinella.blogspot.com

  SvarSlet